Աղցանի պայուսակ — խոհարարի ճաշացանկ

Խոհարարի ճաշացանկ. մեր բիզնեսը և մեր ԴՆԹ-ն անխոնջորեն պաշտպանում են տնային կերակուրը թարմ, պարզապես աճեցված արտադրանքով, բնականաբար լավ, քանի որ դրանք տեղական են, առանց թունաքիմիկատների:

Խոհարարությունը կարևոր է դառնում, երբ մենք հոգում ենք մեր և մեր շրջապատի բարեկեցության մասին:

Ավելի ու ավելի շատ խոհարարներ, արհեստավորներ, ռեստորանային և բիստրո խոհարարներ մտահոգված են առողջ պատրաստմամբ:

Մեր արտադրանքը ձեռքի աշխատանք է։ Տրված չափերը միայն տեղեկատվական նպատակներով են:
*GM չափս (37 սմ լայնություն * 30 սմ բարձրություն)
*Չափս PM (30 սմ լայնություն * 21 սմ բարձրություն)

Լվացեք ձեռքով չեզոք օճառով, ինչպիսին է Մարսելի օճառը կամ լվացեք մեքենայով 30° առանց պտտելու:

— Հանեք Sacasalades-ի ներքին ծրարը լվանալու համար և թողեք, որ 2 ծրարները առանձին չորանան:

-Սպիտակ բամբակը թրջեք տաք ջրի մեջ նոսրացված նատրիումի պերկարբոնատի մեջ՝ քլորոֆիլի հետքերը հեռացնելու համար և լվացվելուց առաջ սպիտակեցրեք:

Աղցանների, խոտաբույսերի, տերլազարդ բանջարեղենի, մրգերի, պինդ պանիրների և չոր խոզապուխտների համար կարդացեք Sacasalades-ի մեր հրահանգները